Χρηματοδότηση

Χρηματοδότηση

Στο Stock Center μπορείτε να αποκτήσετε το αγαπημένο σας μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Το αυτοκίνητο που επιθυμείτε μπορεί να γίνει δικό σας  εύκολα και εγγυημένα.

Τώρα υπάρχει μια λύση για κάθε σας ανάγκη! Επιλέξτε ένα από τα προτεινόμενα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και αποκτήστε το νέο σας μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με Χαμηλό σταθερό ετήσιο επιτόκιο 11%, Προκαταβολή από 0%  και μεγάλη περίοδο αποπληρωμής μέχρι και 72 μήνες.  

Επιπλέον, εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να ορίσετε ανισόποσες δόσεις, ώστε να προσαρμόσετε άνετα τις πληρωμές σας, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

ΠροκαταβολήΜήνεςΕπιτόκιο
Από 0%μέχρι 72 μήνες11% σταθερό ετήσιο επιτόκιο

 

Μόνο στο Stock Center μπορείτε να κάνετε αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με τους χρηματοδοτικούς όρους ενός καινούριου πιο εύκολα από ποτέ!

Επιλέξτε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα και επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλεφωνικό κέντρο  210 6263555, 210 6263500 ή στο πλησιέστερο σημείο εξυπηρέτησης, όπου το προσωπικό του Stock Center είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να σας ενημερώσει για τα προτεινόμενα χρηματοδοτικά προγράμματα.